Elektriker til intern montage af vaskehaller

Til vores produktion i Hammel søger vi nu en faglært elektriker, som gerne vil arbejde med intern montage af vaskehaller og tankstationer.

I Ipart Group leverer vi modulbyggerier indenfor vaskehaller, el-ladestationer og tankstationer. Vores vision er at blive Europas mest attraktive partner indenfor bæredygtige modulbyggerier samt kloge og præcise konceptdesigns, der skaber værdi for Os alle. Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Du bliver en del af vores interne montageteam, som monterer færdige Plug&Play vaskehaller og tankstationer. Der kan også forekomme opgaver ude af huset i forbindelse med montage på byggepladsen, men den primære opgave vil være på vores fabrik i Hammel.

  • Intern montage af vaskehaller – Plug&Play moduler
  • Intern montage af tankstationer, el-ladestandere og pyloner
  • Eventuelt assistere ved montage på byggepladser
  • Hjælpe øvrige montageteams efter behov

 

Din profil

Du er uddannet elektriker eller el-installatør, og kunne godt tænke dig at arbejde med montage af vaskehaller og tankstationer i samarbejde med et team af fantastiske kollegaer. Ud over din faglige baggrund er det vigtigt, at du som person er arbejdsom og kvalitetsbevidst. Du må gerne have let til smil, og kunne lide at arbejde sammen med kollegaer, som har en mangeartet faglig og erfaringsmæssig baggrund.

 

Ansættelse og vilkår

Du vil blive tilknyttet vores produktionsafdeling med base i Hammel. Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingen, og du vil referere til Produktionsleder Claus Kaa Bach.

Vi har sundhedsforsikring, massageordning og fælles madordning. Samtidig gør vi meget ud af vores fællesskab i form af sociale arrangementer.

 

Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning gennem nedenstående link. Vi gennemgår løbende ansøgninger og lukker opslaget, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores eksterne HR Partner Mads Peter Østergaard på tlf.: 21709508 eller til Produktionsleder Claus Kaa Bach, på tlf.: 40311613.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Ipart

Hos Ipart Group arbejder vi sammen i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vores arbejdsopgaver kræver, at vi er gode til at arbejde sammen, så du vil altid have et stærkt bagland til at hjælpe dig i hverdagen. Vi er lige flyttet i nybyggede lokaler på Frankrigsvej nr. 1 i Hammel.

Vi er ca. 60 engagerede og motiverede medarbejdere, der har let ved smil og grin i hverdagen, og vi glæder os til endnu en ny kollega, som vil være med på vores udviklingseventyr. Ipart er kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2019 og 2020.

Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk